pátek 7. listopadu 2014

Milí kamarádi:)
.....a protože vůbec nestíhám při tom všem nicnedělání a cestování psát blog...ach jo, posílám alespoň fotky z našeho prvního týdne na Filipínách.
Strávili jsme ho na ostrově Bohol, kam jsme se vydali především kvůli potápění, udělali jsme si tu Open water diver kurz, takže teď už se můžeme potápět sami po celém světě...ale bude to chtít ještě hodně cviku. Jsme moc rádi, že jsme k potápění vybrali prábě Bohol, určitě patří k top potápěčským destinacím na Filipínách. Kurz nám zabral 4 dny strávené intenzivní vyukou teorie, potápění v bazénu a hlavně v moři. Hned po prvním ponoru do moře, jsme tomu oba s Jirkou propadli, viděli jsme nádherné želvy, murény, perutýny, podmořské červy a spoustu korálů a ryb:) Mohla bych se rozplývat dlouho..

Hurá už jsme potápěčí...aspoň na papíře:)

signál...vše je OK
Kromě toho jsme si na Boholu půjčili motorku a prozkoumali ostrov se světovou přírodní památkou Chocolate Hills, viděli jsme nejmenší opičky Tarsiers, které na nás valily svoje obrovské oči. Samozřejmě si užíváme po Austrálii Filipíny jako pro nás cenově dostupnou zemi, vyzkoušeli jsme masáže, jízdu na vodním skůtru a asi se vrátíme zase o 5 kilo těžší kvůli neodolatelnému tropickému ovoci:)

Už jsme Vám psali, že se na Vás všechny moc těšíme....MOC!


Chocolate Hills...kdo by se neradoval!

Mějte se krásně a prohlédněte si naše fotky ZDE:)

PS: a jestli chcete vidět Jirku i mě přímo pod vodou podívejte se SEM:)

1 komentář:

  1. ty opicky sem si moc oblibila a uz se moc na vas tesim, brzy na videnou!!!

    OdpovědětVymazat